Gemeentemap Schelle-2

Schelle, maak je klaar voor een bliksemsnel en stabiel fibernetwerk.

Wil jij een gratis fiberaansluiting bij je thuis of in je zaak? Da’s een bliksems goed idee, want fiber is een betrouwbare technologie die klaar is voor de datavolumes en het internetgebruik van vandaag én van de toekomst. Zo kun je altijd grenzeloos surfen, streamen, gamen en digitaal tv-kijken.  
We rollen ons netwerk in Schelle in verschillende zones uit, elk met een eigen planning.

Gemeentemap Schelle-2
2022-08-13 19:06:29

We bouwen aan ons fibernetwerk.

Goed nieuws: we zijn in Schelle gestart met de aanleg van ons fibernetwerk. Is je woning aansluitbaar, dan kunnen we ze klaarmaken voor het internet van de toekomst.

Zolang onze aannemer in jouw buurt aan het werk is, kan hij jouw woning of zaak gratis voorzien van fiber. Hij legt dan je persoonlijke fiberkabel van aan de straat tot in je woning of bedrijf, en sluit binnen de fibercontactdoos aan.

Laat ons weten dat je een gratis aansluiting wil. 

Zonemap Schelle & Niel-May-10-2022-10-00-20-56-PM

Onze infomomenten

Een nieuw internettijdperk staat voor de deur. We bereiden je graag tot in de puntjes voor op streamen en surfen met lichtsnelheid. Op onze infomomenten online of in je buurt vertellen we je alles over fiber en ons netwerk.

Er zijn geen evenementen beschikbaar voor deze zone.

Zo leggen we fiber aan

stappenplan
01. Vraag je gratis fiberaansluiting aan

Kijk jij uit naar bliksemsnel, stabiel en vrijwel grenzeloos dataverkeer? Werp dan een blik op onze bouwplannen via de adrescheck. Als we bij jou in de buurt aan de slag gaan, sluiten we je woning of zaak gratis aan op ons fibernetwerk.

Laat ons weten dat je interesse hebt.

Vraag nu al je fiberaansluiting aan
02. Onze aannemer neemt een kijkje

Onze aannemer brengt jou een bezoek om te kijken waar de fiberkabel het best binnenkomt. We verwittigen je op tijd via een brief. Ook als je nog geen fiberaansluiting aanvroeg, zal onze aannemer bij je aanbellen om de mogelijkheden te bekijken. Dit bezoek is volledig vrijblijvend! Zie je de besproken werken toch niet zitten? Geen probleem. Dan kun je je fiberaanvraag kosteloos annuleren.

 

Ben je niet thuis? Dan laat de aannemer een kaartje achter met de vraag om een afspraak te maken.

03. Aanleg in je straat

De aannemer legt de fiberkabel van in de straat tot aan je woning of zaak. We beperken de hinder zo veel mogelijk en zorgen dat de voordeur altijd bereikbaar blijft.

04. De technicus komt langs

Onze technicus maakt je woning of zaak kosteloos fiberklaar. Hij trekt de fiberkabel tot in het gebouw en plaatst de fibercontactdoos. Dit gebeurt volgens de afspraken die je samen met de aannemer maakte tijdens het huisbezoek.

05. Hoera, je bent aangesloten op fiber

Ons werk zit erop, maar we helpen je graag verder. Heb je al een fiberabonnement? Je internetprovider zorgt voor de installatie van je modem en activeert je diensten. Daarna kun je surfen, streamen, digitaal tv-kijken en gamen via ons fibernetwerk. Heb je nog geen fiberabonnement? Dat kun je nu of later nog afsluiten bij een van de deelnemende internetproviders.

Fibergids_image_1

Nog niet helemaal overtuigd van de fibervoordelen?​

Ontdek wat de betrouwbare technologie van fiber voor jou kan betekenen in onze fibergids.

Aannemer MIH gaat aan de slag

Onze aannemer MIH voert de werkzaamheden in Schelle uit. Wil je meer weten over de planning? Ervaar je problemen door de werken? Neem dan contact op met MIH via mih@fiberklaar.be of op het nummer 03 653 43 60 (op werkdagen van 8 tot 16 uur)

Herbekijk ons online infomoment

Herbekijk de online infosessie om meer
over (de voordelen van) fiber te ontdekken.

HubSpot Video

Vraag je gratis fiberaansluiting aan

Overtuigd van de voordelen van fiber? Super!  Vul dit formulier in om je woning gratis fiberklaar te laten maken.

Wat mag je verwachten als je dit invult?

  • Je bevestigt dat je fiber bij jou thuis of in je zaak wil. 
  • Zodra we in je buurt beginnen bouwen, ontvang je een brief of e-mail. Daarna komt de aannemer langs om met jou te kijken of en hoe we jouw woning of zaak kunnen voorzien van een glasvezelkabel en fibercontactdoos.
  • Jij beslist dan of je je woning effectief laat fiberklaar maken.

Belangrijk! Om effectief te surfen, streamen en digitaal tv te kijken via glasvezel, ga je in zee met een deelnemende internetprovider (die ons netwerk huurt).

Meer weten? Ontdek alle voordelen en voorwaarden.

Vraag je gratis fiberaansluiting aan

Je woning gratis laten aansluiten op ons fibernetwerk, da’s een bliksems goed idee.

Vul je adres in bovenaan deze pagina en ontdek of we jouw woning fiberklaar kunnen maken.

Is dat het geval? Vraag dan meteen een gratis aansluiting aan.

Check je adres
fiber-logo
100% fiber

storingvrij

speedometer
open netwerk

en dus keuzevrijheid

home
1 fiberkabel

voor jou alleen

De fiberinternetproviders

Zonder fiberabonnement ook geen bliksemsnel en superstabiel internet in jouw woning of bedrijf. Gelukkig bieden er in Schelle enkele enthousiaste internetproviders hun diensten aan op ons open netwerk. Zo vind je gegarandeerd een abonnement op jouw maat.

Ja, ik wil op de hoogte blijven

Wil je graag meer weten over de werken en projecten bij jou in de buurt? Laat je gegevens achter en blijf altijd volledig op de hoogte.

 

Bird