Nieuws

Ook Niel en Schelle worden fiberklaar

Niel, Schelle - 10 februari 2022
Ook Niel en Schelle worden fiberklaar

 

Vlaanderen wordt bliksemsnel fiberklaar. Na Herentals en Westerlo, zijn nu Niel en Schelle aan de beurt. Binnenkort lanceren we er een informatiecampagne en kunnen de eerste inwoners zich aanmelden bij een van de deelnemende internetproviders. De deur naar een digitale toekomst staat open.

De wereld van flitsend snel internet

Binnenkort strijkt Fiberklaar met supersnel internet neer in Niel en Schelle en dat zul je geweten hebben. Met een grootschalige campagne met mailings, infomomenten, lokale infopunten en persberichten maken we de inwoners beter bekend met fiber en geven we een antwoord op al hun vragen.

Als minstens 20% van de inwoners een fiberabonnement neemt, beginnen wij te bouwen aan ons netwerk. In een mum van tijd surf (en stream) je mee op de snelste digitale golf. De wereld van flitsend snel internet ligt voor het grijpen.

Ben jij fiberklaar?

Woon je zelf in een van deze gemeenten en wil je op de hoogte blijven van alle vorderingen? Hou dan zeker de Fiberklaar-website en socialemediakanalen goed in de gaten. Wil je graag weten of ook jouw woning klaar is voor fiber? Doe dan de check op onze homepagina.