Fiberklaar bouwt het open netwerk dat klaar is voor de toekomst.

banner-fbk-1

Wij maken Gavere klaar voor een bliksemsnel ​en stabiel fibernetwerk.​

Wil jij een gratis fiberaansluiting bij je thuis of in je zaak? Da’s een bliksems goed idee, want fiber is een betrouwbare technologie die klaar is voor de datavolumes en het internetgebruik van vandaag én van de toekomst. Zo kun je altijd grenzeloos surfen, streamen, gamen en digitaal tv-kijken. Wij bouwen ons netwerk gemeente per gemeente en stad per stad.
project-visual

Aannemer Circet gaat aan de slag

Onze aannemer Circet voert de werkzaamheden in Gavere uit. Wil je meer weten over de planning? Ervaar je problemen door de werken? Neem dan contact op met Circet via circet@fiberklaar.be  of op het nummer 03 808 82 21 (op werkdagen van 9 tot 12 uur en van 13 tot 16 uur).

Wat staat er op de planning?

stappenplan
01. De aannemer komt bij jou langs

De aannemer brengt jou een bezoek om te kijken waar de glasvezelkabel het best binnenkomt, en dus waar hij je fibercontactdoos zal plaatsen. Daarbij houdt hij natuurlijk niet alleen rekening met de technische vereisten, maar ook met jouw wensen. De aannemer verwittigt je op tijd van onze komst, via een brief. Ben je niet thuis? Dan laat de aannemer een kaartje achter met de vraag om een afspraak te maken. 

02. Aanleg in jouw straat

De aannemer legt in opdracht van Fiberklaar de glasvezelkabel aan in de straat, doorgaans onder het voetpad, en van in de straat tot aan je woning of zaak. We maken goede afspraken met het lokaal bestuur om de hinder zo veel mogelijk te beperken, en we zorgen dat je woning of zaak bereikbaar blijft. 

03. We sluiten je woning gratis aan op ons netwerk

Onze technicus maakt je woning of zaak kosteloos fiberklaar. Hij trekt de glasvezelkabel tot bij jou binnen en installeert de fibercontactdoos op de plaats die jij en de aannemer tijdens zijn eerste bezoek zijn overeengekomen.

04. Klaar voor digitale vrijheid

Na de aanleg zit ons werk erop, maar we helpen je graag verder mocht je nog vragen hebben. Heb je al een fiberabonnement gekozen? Je internetprovider zorgt voor de installatie van je modem en activeert je diensten. Heb je nog geen fiberabonnement genomen? Dat kun je nu of later nog afsluiten bij een van de deelnemende internetproviders. Daarna geniet je van internet, digitale tv en telefonie via ons fibernetwerk.

icon-fiberklaar-blue
100% fiber

Ons netwerk bestaat volledig uit glasvezel — tot in je woning of zaak — en is storingvrij en bliksemsnel.

icon-netwerk-blue
open netwerk

Kies zelf je provider, nu en in de toekomst.

icon-home-blue
1 fiberkabel

Je bent altijd met het hele gezin én al je apparaten tegelijk stabiel online.

Onze infomomenten

Een nieuw internettijdperk staat voor de deur. We bereiden je graag tot in de puntjes voor op streamen en surfen met lichtsnelheid. Op onze infomomenten online of in je buurt vertellen we je alles over fiber en ons netwerk.

06 juli 2023

18:30 - 21:00

Infomoment Gavere-Oudenaarde-Kruisem

Locatie: Cafetaria Sporthal Overbeke, Veldstraat 14, 9890 Gavere

Afgelopen Lees meer

Tijdens deze informatieavond kom je alles te weten over fiber en Fiberklaar. We doen alles uit de doeken in een presentatie van ongeveer 40 minuten. Er is ruimschoots tijd voor vragen en antwoorden.

Je bent welkom vanaf 18.30 uur voor een drankje. De eigenlijke presentatie start om 19:00 uur. 

Programma

18.30 u.: deuren open
19.00 u.: presentatie en Q&A
19.30 u.: infomarkt met een drankje
21.00 u.: einde

10 juli 2023

18:30 - 21:00

Infomoment Gavere-Oudenaarde-Kruisem

Locatie: OC Eine - De Meesterschool, Schoolstraat 2A, 9700 Oudenaarde

Afgelopen Lees meer

Tijdens deze informatieavond kom je alles te weten over fiber en Fiberklaar. We doen alles uit de doeken in een presentatie van ongeveer 40 minuten. Er is ruimschoots tijd voor vragen en antwoorden.

Je bent welkom vanaf 18.30 uur voor een drankje. De eigenlijke presentatie start om 19:00 uur. 

Programma

18.30 u.: deuren open
19.00 u.: presentatie en Q&A
19.30 u.: infomarkt met een drankje
21.00 u.: einde

18 juli 2023

19:30 - 20:15

Online infomoment Gavere-Oudenaarde-Kruisem

Locatie: Webinar

Afgelopen Lees meer
Tijdens een algemene presentatie informeren we je over de voordelen van glasvezel en de toekomstige mogelijkheden. Uiteraard vertellen we je ook hoe je je kunt aansluiten op ons fibernetwerk. Daarna heb je alle ruimte om vragen te stellen via chat. Het infomoment duurt ongeveer 15 minuten. Je kunt de online sessie volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. 
29 augustus 2023

15:00 - 19:00

Gavere - Oudenaarde - Kruisem gaat voor fiber

Locatie: Volkskring Zingem, Dorpsstraat 31, 9750 Zingem

Afgelopen Lees meer
Onze fiberexperts en de aannemer  beantwoorden met plezier al je vragen over de aanleg van ons netwerk in Gavere, Oudenaarde en Kruisem. We verwelkomen je tussen 15.00 en 19.00 uur. Vooraf inschrijven is niet nodig. Tot dan!
29 februari 2024

14:00 - 18:00

FiberStart Gavere, Oudenaarde en Kruisem

Locatie: Feestzaal De Korenbloem, Kerkplein 12, Zingem

Afgelopen Lees meer

Onze fiberexperts en de aannemer beantwoorden met plezier al je vragen over de aanleg van ons netwerk in Gavere, Oudenaarde en Kruisem. We verwelkomen je tussen 14.00 en 18.00 uur.

Vooraf inschrijven is niet nodig.

Tot dan!

Fibernetwerk in Gavere, Kruisem en Oudenaarde? Komt eraan!

We bouwen ons bliksemsnelle en stabiele fibernetwerk in Gavere, Oudenaarde en Kruisem. Zo maken we de inwoners klaar voor de digitale uitdagingen van morgen.

21 augustus 2023
Fibergids

Ontdek wat fiber voor jou kan betekenen in onze fibergids.

Grenzeloos surfen, streamen, gamen, digitaal tv-kijken en thuiswerken? Fiber maakt het waar. We vertellen je alles over deze betrouwbare technologie.

Geen video geselecteerd

Selecteer een type video in de zijbalk.

De fiberinternetproviders

Zonder fiberabonnement ook geen bliksemsnel en superstabiel internet in jouw woning of bedrijf. Gelukkig bieden er enkele enthousiaste internetproviders hun diensten aan op ons open netwerk. Zo vind je gegarandeerd een abonnement op jouw maat.