Nieuwsbericht

Fibernetwerk in Gavere, Kruisem en Oudenaarde? Komt eraan!

We hebben goed nieuws voor de inwoners van Gavere, Oudenaarde en Kruisem: wij van Fiberklaar beginnen er binnenkort officieel te bouwen aan ons bliksemsnelle en open fibernetwerk. Daarop kun je grenzeloos surfen, streamen, digitaal tv-kijken, … via een deelnemende provider naar keuze. Laat deze kans op een gratis fiberaansluiting niet aan jou voorbijgaan! 

Een gratis fiberaansluiting 

Een internetverbinding via fiber — ook gekend als glasvezel kun je vergelijken met een autosnelweg zonder snelheidslimiet en zonder files. Elke woning krijg een persoonlijke kabel en online gegevens versturen gaat altijd zo snel als het licht.   

Fiberklaar geeft Gavere, Oudenaarde en Kruisem nu al toegang tot het internet van de toekomst. Omdat 20% van de inwoners er een fiberaansluiting aanvroeg, wordt de aanleg van het netwerk een haalbare kaart. We kunnen nu elke aansluitbare woning in deze regio een gratis glasvezelkabel aanbieden. Ontdek de voordelen en voorwaarden. 

Aannemer Circet komt langs 

Vanaf nu zijn de technici van aannemer Circet aan zet. Ze nemen graag een kijkje in alle aansluitbare woningen, om te checken hoe de fiberkabel er het best binnenkomt. We houden de inwoners natuurlijk op de hoogte over dit volledig vrijblijvende bezoek. 

Interesse in glasvezel bij jou thuis? Registreer je vandaag nog online of vraag je fiberkabel aan via de aannemer. Je bent sowieso tot niets verplicht: als je niet akkoord gaat met de plannen, kun je je aanvraag kosteloos annuleren. 

Vier mee op 29 augustus 

We vieren deze bijzondere mijlpaal in Gavere, Oudenaarde en Kruisem. We nodigen je graag uit op dinsdag 29 augustus 2023 in Volkskring Zingem. Tussen 15.00 en 19.00 uur vertellen we, samen met de aannemer, hoe de bouw van ons netwerk verloopt.  

Bekijk alle nieuwsberichten