Edegem is klaar voor bliksemsnel en stabiel internet

banner-fbk-1

Plan je huisbezoek

Woon je in Edegem? Dan heb je geluk, want fiber komt naar je toe ... en jij kan je huis of zaak gratis aansluiten. Doen, want fiber is een duurzame technologie die klaar is voor de datavolumes en het internetgebruik van vandaag én de komende 100 jaar. Zo kun je altijd grenzeloos surfen, streamen, gamen en digitaal tv-kijken.  

Voor we ook jouw woning aansluiten maak je een afspraak voor een huisbezoek. Onze aannemer Fiber4Flanders komt graag bij je langs om al je vragen te beantwoorden. Tijdens zo'n huisbezoek bekijken we waar de glasvezelkabel precies komt in jouw huis of appartement.

Een huisbezoek, hoezo?

Sinds 2022 leggen we in Edegem een glasvezelnetwerk aan. Wil je jouw woning gratis aansluiten? Dan is eerst een huisbezoek nodig. Onze aannemer Fiber4Flanders bekijkt dan samen met jou waar de glasvezelkabel precies komt in je woning of zaak. 

icon-fiberklaar-blue
100% fiber

Ons netwerk bestaat volledig uit glasvezel — tot in je woning of zaak — en is storingvrij en bliksemsnel.

icon-netwerk-blue
open netwerk

Kies zelf je provider, nu en in de toekomst.

icon-home-blue
1 fiberkabel

Je bent altijd met het hele gezin én al je apparaten tegelijk stabiel online.

Fiber ook in jouw straat? Check je adres!

Vul je gegevens in ... en ontdek of we jouw woning of zaak klaarmaken voor bliksemsnel en stabiel internet. 

Aannemer Fiber4Flanders gaat aan de slag

stappenplan

Onze aannemer Fiber4Flanders voert de werkzaamheden in Edegem uit. Wil je meer weten over de planning? Ervaar je problemen door de werken? Neem dan contact op met Fiber4Flanders via fiber4flanders@fiberklaar.be of via het gratis telefoonnummer 0800 270 01 (op werkdagen van 9 tot 17 uur). 

Wil je graag een afspraak maken voor een huisbezoek? Dat kan via hun website.

01. De aannemer komt bij je langs

Fiber4Flanders verwittigt je per brief over wanneer de aannemer bij je langskomt. Die zal dan kijken waar de glasvezelkabel het best binnenkomt en waar er plaats is voor de fibercontactdoos. Daarbij houden we altijd rekening met jouw voorkeur. Ben je niet thuis? Dan laat de aannemer een kaartje achter met de vraag om een afspraak te maken.  

02. Aanleg in jouw straat

De aannemer legt in opdracht van Fiberklaar de glasvezelkabel aan in de straat, doorgaans onder het voetpad, en van in de straat tot aan je woning of zaak. We maken goede afspraken met het lokale bestuur om de hinder zo veel mogelijk te beperken, en we zorgen dat je woning of zaak bereikbaar blijft. 

03. We sluiten je woning gratis aan op ons netwerk

Onze technicus maakt je woning of zaak kosteloos fiberklaar. Hij trekt de glasvezelkabel tot bij jou binnen en installeert de fibercontactdoos op de plaats die jij en de aannemer tijdens zijn eerste bezoek zijn overeengekomen. 

04. Klaar voor digitale vrijheid

Na de aanleg zit ons werk erop. Heb je al een fiberabonnement gekozen? Dan zorgt je internetprovider voor de installatie van je modem en de activatie van je diensten. Nog geen fiberabonnement? Dat kun je nu of later nog afsluiten bij een van de deelnemende internetproviders.  

Onze infomomenten

Een nieuw internettijdperk staat voor de deur. We bereiden je graag tot in de puntjes voor op streamen en surfen met lichtsnelheid. Op onze infomomenten online of in je buurt vertellen we je alles over fiber en ons netwerk. 

Onlangs vond er er nog een infomoment plaats in Edegem. Houd deze pagina in de gaten voor onze toekomstige evenementen.