Nieuwsbericht

Hoera, Fiberklaar maakt ook van Edegem een fibergemeente!

fiberklaar-edegem-1440x960

Het goeie nieuws verspreidt zich als een lopend vuurtje: één op de vijf Edegemnaars nam een fiberabonnement. Dat betekent heel wat enthousiasme, een haalbare investering voor ons én een fiberkabel voor alle aansluitbare woningen in het gebied. Ja Edegem, de toekomst ziet er rooskleurig uit. Nu de 20% gehaald werd, zit Fiberklaar samen met het gemeentebestuur om de samenwerkingsovereenkomst finaal vorm te geven.

Fiber? Ja, hoor!

Behoor jij tot de 20% van de Edegemnaars die al intekende op fiber? Bedankt fiberpionier, want jij zorgt ervoor dat ook je buurman, tante en kapper – die nog niet voor fiber kozen – aangesloten kunnen worden op ons revolutionaire netwerk. Én met je abonnement ben je als eerste vertrokken met het internet van de toekomst, natuurlijk.

Last van fibertwijfels?

Wist je dat je ook zonder een fiberabonnement je woning kunt voorbereiden op bliksemsnel en superstabiel internet? Zo lang onze aannemer bij jou in de buurt aan ons fibernetwerk werkt, kun je je laten aansluiten. En da’s een voordeel, want zo vermijd je heel wat overlast in de toekomst.

Fiberklaar en F4F gaan ervoor in Edegem!

De aannemer F4F legt onze fiberkabels met veel zorg in de straten van Edegem. Zit je met vragen over de aanleg van glasvezel in jouw buurt, of ervaar je problemen of een storing? Neem dan contact met ons op via fiber4flanders.edegem@fiberklaar.be of op het gratis nummer 0800/270 01 (op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur).

Bekijk alle nieuwsberichten