Nieuws

Wetteren en Turnhout binnenkort ook fiberklaar

Turnhout, Wetteren - 31 mei 2021
Wetteren en Turnhout binnenkort ook fiberklaar

hertje

Wij van Fiberklaar willen in heel Vlaanderen een glasvezelnetwerk aanleggen. Dat maakt het ein-de-lijk mogelijk om supersnel, stabiel en in alle comfort te surfen, streamen, gamen, tv te kijken en thuis te werken. Ons netwerk is open, dus de consument kiest zelf met welke provider hij in zee gaat om zijn woning te verbinden met dat revolutionaire internet.

Maar Vlaanderen fiberklaar maken doe je natuurlijk niet op een-twee-drie. Hoe dan wel? Gemeente per gemeente, en stad per stad. Geel was als allereerste aan de beurt, en nu slaat Fiberklaar haar vleugels uit naar … Wetteren en Turnhout!

De Wetteraars en de Turnhoutenaars mogen zich de komende maanden dus aan een Fiberklaar-doop verwachten: een toffe campagne om onze komst aan te kondigen en de inwoners te informeren via onder meer infomomenten, mailings, infopunten en de media. Bovendien kunnen de bewoners van Wetteren en Turnhout binnenkort via onze website checken of hun woning fiberklaar is. Als het antwoord ‘ja’ is, ligt voor hen de weg naar de digitale vrijheid wagenwijd open – tenminste, als 20% van de inwoners intekent voor de glasvezelaansluiting.

Benieuwd hoe de fiberuitrol verder verloopt? Hou zeker deze pagina in de gaten voor updates.