Nieuws

Samen maken we Geel fiberklaar

Geel - 4 mei 2021
Samen maken we Geel fiberklaar

Blog_Geel2-1440x960

Wij willen heel Vlaanderen fiberklaar maken. En dat pakken we gemeente per gemeente aan. De Gelenaars zullen als allereersten kunnen proeven van de digitale vrijheid van Fiberklaar. Een primeur, dus! Onder het goedkeurend oog van het stadsbestuur ontwerpen wij het netwerk waarop jij als Gelenaar supersnel, stabiel en in alle comfort kunt surfen, streamen, gamen, tv-kijken, en thuiswerken.

Binnenkort kun je aangeven of jij zo’n revolutionaire ‘Fiber to the Home’ (FTTH)-technologie in huis wil. We verbinden de glasvezelkabel namelijk rechtstreeks van de straat tot in je woning of bedrijf. Over ons open netwerk leveren telecomproviders de diensten die je gewend bent, zoals internet en digitale tv, maar dan beter dan ooit. Het beeld is altijd haarscherp en vertragingen of haperingen behoren voorgoed tot het verleden.

Volg ons op social media of hou het Geelse straatbeeld en je lokale handelaars in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. 

Woon je in Geel en ben je benieuwd of jouw straat in aanmerking komt voor het internet van de toekomst? We vertellen er binnenkort meer over!

Laat ons samen werken aan een fiberklaar Vlaanderen.