Nieuwsbericht

We maken Merelbeke Flora binnenkort klaar voor fiber

FIB-Merelbeke_TEASE_Nieuwsbericht_Visual-1-1440x960

Stap voor stap maken we de rand rond Gent klaar voor bliksemsnel en superstabiel internet. Nu is een wijk met veel geschiedenis aan de beurt: Merelbeke Flora. De naam ‘Flora’ komt van de bloeiende bloementeelt van weleer. Da’s interessant, maar wij kijken ook graag naar de toekomst. Daarom willen we in Merelbeke Flora ons revolutionaire fibernetwerk bouwen. Lees snel meer.

De voordelen van fiber

Ons fibernetwerk is hypermodern en baanbrekend: je internetverbinding is altijd krachtig, stabiel en razendsnel. Ja, zelfs als je moet videobellen terwijl je partner bingewatcht en je kinderen urenlang online gamen. Verbind gerust ook al je slimme apparaten (zoals een thermostaat of camerabewaking) met het internet, want fiber kan makkelijk een hoog datavolume aan.

Woon je in Merelbeke Flora en kijk je uit naar de beste internetbeleving ooit? Check snel of we jouw woning kunnen voorzien van een fiberaansluiting. Vul je adres in en ontdek onze plannen in jouw straat.

Hoe krijg je een fiberaansluiting?

Wij van Fiberklaar steken onze handen uit de mouwen om het netwerk met kabels van haarfijne glasvezels aan te leggen. Voor internet, tv en/of telefonie via fiber klop je aan bij een deelnemende internetprovider. Ons netwerk is open voor elke provider die dat wil, dus je hebt keuze zat!

Als 20% van de inwoners van Merelbeke Flora voor 3 juli 2022 een fiberabonnement neemt, beginnen we effectief te bouwen aan het glasvezelnetwerk. Elke woning die aansluitbaar is, krijgt dan helemaal gratis een persoonlijke fiberaansluiting.

Meer weten over fiber en ons netwerk? Ontdek snel alle voordelen en voorwaarden.

Fibernieuws in Merelbeke

We informeren de inwoners van Merelbeke Flora via de post, op evenementen, online, … Hou zeker onze website en socialemediakanalen in de gaten voor het laatste nieuws over fiber in jouw buurt.

Bekijk alle nieuwsberichten