Nieuwsbericht

Vosselaar gaat helemaal voor fiber

Vosselaar gaat voor fiber, dus gaat Fiberklaar aan de slag. 

De Konijnenberg, het Grotenhoutbos, de Zwartgoorheide, … Het is heerlijk toeven in Vosselaar! En Fiberklaar heeft nog een extra troef in petto: omdat 20% van de inwoners van Vosselaar z’n woning wil aansluiten op ons bliksemsnelle glasvezelnetwerk, beginnen wij het binnenkort te bouwen. Zo is de gemeente een grote stap dichter bij volledige digitale vrijheid.  

Fiber in Vosselaar 

Heel wat inwoners van Vosselaar zijn helemaal overtuigd van de kracht van glasvezel — ook wel fiber genoemd— en dat is goed nieuws voor de rest van de Antwerpse gemeente. Nu kunnen we élke aansluitbare woning voorzien van een gratis fiberaansluiting. Ontdek de voordelen en voorwaarden 

Fiberhoe? 

Zo’n fibernetwerk bouwen gebeurt niet in een-twee-drie. We schakelen een aannemer in om alles in goeie banen te leiden. Die bekijkt nu hoe hij de aansluitbare woningen in Vosselaar fiberklaar kan maken (dat wil zeggen: er een glasvezelkabel leggen en een fibercontactdoos plaatsen). Ook wie nog niet op de fibertrein sprong, kan dus — volledig vrijblijvend — een bezoekje verwachten. Al kunnen de inwoners nog altijd eerst online hun gratis fiberaansluiting aanvragen 

Waarom kiezen voor fiber? 

Fiber is een revolutionaire technologie die altijd grenzeloos én stabiel dataverkeer toelaat. Ons netwerk vormt de basis voor het internet van de toekomst, waar bijzonder hoge datavolumes de norm worden. En omdat ons netwerk toegankelijk is voor elke internetprovider in Vlaanderen, kiezen de inwoners van Vosselaar helemaal zelf bij welke deelnemende provider ze een fiberabonnement afsluiten voor bliksemsnel internet. ’t Is duidelijk: ons fibernetwerk biedt volledige digitale vrijheid! 

Aannemer Circet gaat aan de slag 

Aannemer Circet sleutelt in Vosselaar aan ons open glasvezelnetwerk. Wij van Fiberklaar houden de inwoners via de post op de hoogte over de aanleg in hun buurt.  

Vier mee op 9 augustus 

We willen samen met Vosselaar dit goeie nieuws vieren! Alle inwoners zijn op dinsdag 9 augustus tussen 15.00 en 20.00 uur doorlopend welkom in Malperthuis. Daar vertellen we, samen met onze aannemer, hoe de bouw van ons netwerk verloopt. De bezoekers maken er ook kennis met de providers die hun internetdiensten zullen aanbieden op ons open glasvezelnetwerk. 

 

Bekijk alle nieuwsberichten