Nieuwsbericht

Hoera, Wetteren wordt fiberklaar!

wetteren-fiber

De Fiberklaar-trein stopt nu ook in Wetteren, want meer dan 20% van de Wetteraars tekende in op fiber. Na de zomer schieten we uit de startblokken en beginnen we met de aanleg van ons netwerk. De bestemming? Bliksemsnel en superstabiel internet. En da’s niet alles, want zo’n fiberaansluiting is gratis – ook als je nog niet intekende op fiber.

1. Je knikte enthousiast ‘ja’ voor fiber

Behoor jij tot die 20% van de Wetteraars die enthousiast ‘ja’ knikte op de fibervraag en al een abonnement afsloot? Perfect! Onze aannemer APK Group komt snel bij je langs om je woning aan te sluiten op ons netwerk. We brengen je op de hoogte wanneer je hem juist mag verwachten.

2. Je wil je nog aansluiten

Tekende je niet in op fiber? Dan is het zeker nog niet te laat. Bekijk de deelnemende providers in Wetteren, maak je keuze en sluit je online aan. Beslis je vandaag nog, dan blijft je aansluiting volledig kosteloos.

3. Je bent een twijfelaar

Twijfel je nog, of wil je niet meteen de stap naar fiber zetten? Geen zorgen. Door je woning nu alvast fiberklaar te maken, kun je in de toekomst alle kanten uit. Je krijgt gratis je persoonlijke aansluiting, je bespaart je buren en jezelf toekomstige breekwerken en je beslist volledig zelf wanneer je effectief naar fiber overschakelt.

Wil je graag een aansluiting zonder abonnementsverplichting? Onze aannemer komt bij je langs als de werken in Wetteren starten. Maak dus zeker je brievenbus regelmatig leeg.

Lees meer over Fiberklaar

Wil je meer te weten komen over fiber en Fiberklaar? Hou ons op de gaten op onze website en socialemediakanalen.

Bekijk alle nieuwsberichten