Nieuws

Fiber in Wetteren, Laarne en Melle? We komen eraan!

Laarne, Wetteren, Melle - 21 maart 2022
Fiber in Wetteren, Laarne en Melle? We komen eraan!

 

 

 

In 2021 kondigden we aan dat we Wetteren fiberklaar zouden maken. We gingen al in het centrum aan de slag en nu breiden we er ons netwerk verder uit! We pakken de westelijke rand van Wetteren aan en nemen ook twee buurgemeenten op in onze bouwplannen: Laarne en Melle. Da’s goed nieuws! Lees hier hoe je als inwoner van Wetteren, Laarne of Melle op de Fiberklaar-trein stapt.

De beste internetbeleving bij je thuis

Dankzij de revolutionaire fibertechnologie is je internetverbinding altijd krachtig en razendsnel. Tegelijk streamen, videobellen, gamen en al je slimme apparaten verbinden met het internet? Fiber kan het makkelijk aan.

Iedereen in Wetteren, Laarne en Melle verdient bliksemsnel en superstabiel internet, maar we kunnen helaas niet overal tegelijk bouwen aan ons netwerk. Wil je weten of we jouw woning kunnen aansluiten op ons glasvezelnetwerk? Vul snel je adres in en ontdek het meteen.

Verzeker je van een fiberaansluiting!

Wij van Fiberklaar voorzien je woning van een glasvezelaansluiting, maar we leveren zelf geen diensten aan via fiber. Voor internet, telefonie en tv klop je aan bij een fiberinternetprovider. Ons netwerk is toegankelijk voor elke provider, dus je hebt keuze zat.

We maken alle aansluitbare woningen in Wetteren, Laarne en Melle gratis klaar voor fiber als 20% van de inwoners voor 3 juli 2022 een fiberabonnement neemt bij een deelnemende internetprovider — daarvoor betaal je natuurlijk pas zodra je aansluiting actief is. Ontdek alle voordelen en voorwaarden.

Alle info over fiber in Wetteren, Laarne en Melle

We informeren de inwoners van Wetteren, Laarne en Melle uitgebreid over fiber. Dat doen we via de post, op evenementen en online. Check dus regelmatig onze website en socialemediakanalen voor het laatste nieuws over fiber in je buurt.