Nieuwsbericht

Halle gaat voor fiber, dus gaat Fiberklaar aan de slag. 

Fiberyay! Meer dan 20% van de inwoners van Halle vroeg al een gratis glasvezelaansluiting aan. Dus komen wij onze belofte na en beginnen we zo snel mogelijk te bouwen aan ons bliksemsnelle netwerk. Zo is Halle een grote stap dichter bij volledige digitale vrijheid.  

 Fiber in Halle 

Dat zoveel Hallenaren al helemaal overtuigd zijn van de kracht van glasvezel — ook wel fiber genoemd — is goed nieuws voor de rest van de Vlaams-Brabantse gemeente. Nu kunnen wij van Fiberklaar namelijk élke aansluitbare woning voorzien van een gratis fiberaansluiting. Ontdek de voordelen en voorwaarden.  

 Fiberhoe? 

Zo’n fibernetwerk bouwen we niet in een-twee-drie. We schakelen een aannemer in om alles in goeie banen te leiden. Die aannemer is al druk bezig met de voorbereidingen en bekijkt nu hoe hij de aansluitbare woningen fiberklaar kan maken (dat wil zeggen: er een glasvezelkabel leggen en een fibercontactdoos plaatsen). Ook wie nog twijfelt over fiber, kan dus een — volledig vrijblijvend — bezoekje verwachten. Maar de inwoners kunnen ook nog altijd online hun gratis fiberaansluiting aanvragen.  

 Waarom kiezen voor fiber? 

Fiber is een revolutionaire technologie die altijd grenzeloos én stabiel dataverkeer toelaat. Zo is fiber nu al klaar voor de hoge datavolumes van vandaag en morgen. En omdat ons netwerk toegankelijk is voor elke internetprovider in Vlaanderen, kiezen de Hallenaren helemaal zelf bij welke deelnemende provider ze een fiberabonnement afsluiten voor bliksemsnel internet.  Gebruikers hebben dus keuze uit tal van abonnementen.  

 Aannemer Solutions30 gaat aan de slag 

Aannemer Solutions30 bouwt in Halle ons open fibernetwerk. Wij van Fiberklaar houden de inwoners via de post op de hoogte over de aanleg in hun buurt.  

 Vier mee op 19 juli 

We willen samen met de Hallenaren dit goeie nieuws vieren! Alle inwoners zijn op dinsdag 19 juli tussen 15.00 en 20.00 uur doorlopend welkom in TC Sollenbeemd. Daar vertellen we, samen met onze aannemer, hoe de bouw van ons netwerk verloopt. De bezoekers maken er ook kennis met de providers die hun internetdiensten zullen aanbieden op ons open glasvezelnetwerk. 

 

Bekijk alle nieuwsberichten