Nieuwsbericht

Fibernetwerk in Hamme? Komt eraan!

Fiberklaar_image01

Fiberklaar komt met zijn open glasvezelnetwerk naar Hamme. De gemeente telt in totaal zo'n 10.800 adressen die gratis aangesloten kunnen worden op het netwerk. Onder meer deelgemeenten Sint-Anna, Moerzeke en Kastel vallen binnen het aansluitbare gebied. 

Vorig jaar bouwde Fiberklaar verder aan zijn glasvezelnetwerk in Vlaanderen, een open netwerk dat toegankelijk is voor elke provider die z’n diensten via fiber wil aanbieden. Zo mocht al meer dan de helft van de Oost-Vlaamse gemeenten kennis maken met Fiberklaar.

Op dat elan gaat de netbeheerder in 2024 verder. Met de start van zijn infocampagne in Hamme,  wil het de inwoners inlichten over de mogelijkheid tot een gratis huisaansluiting¹ via het open glasvezelnetwerk. In Hamme kunnen maar liefst 10.800 adressen aangesloten worden. Via de adreschecker kunnen inwoners nagaan of hun adres binnen het aansluitbaar gebied valt

Kom naar een infomoment!

Om jou optimaal te informeren over Fiberklaar, glasvezel en de aanleg van het netwerk organiseert Fiberklaar drie informatiemomenten:

  • Op dinsdag 6 februari vindt een eerste fysiek infomoment plaats in CC Jan Tervaert (Kaaiplein 34, Hamme). 
    Je bent welkom vanaf 18u30. De presentatie start om 19u. 
  • Op donderdag 8 februari kan je het online infomoment volgen. 
    Start om 19u30 en duurt een kwartiertje. Via live chat kan je al je vragen stellen aan de fiberexperts. 
  • Op dinsdag 20 februari wordt een tweede fysiek infomoment georganiseerd in GOC Ter Munken (Scheldestraat 39 te Hamme). Ook hier openen de deuren om 18u30, de eigenlijke presentatie gaat van start om 19u. 

Schrijf je hier in voor een infomoment in Hamme. 

Algemene voorwaarden

¹ Gratis aansluiting op het netwerk van Fiberklaar. Indien je een abonnement afsluit bij een deelnemende provider naar keuze kan die je een activeringsvergoeding aanrekenen. Contacteer de deelnemende provider voor meer informatie.

 

Bekijk alle nieuwsberichten