Nieuwsbericht

Fiberklaar steunt Bednet: digitale vrijheid voor écht iedereen.

Bednet 7

Fiberklaar is dan wel een jong bedrijf, we hebben al heel wat kilometers op onze teller. In 2022 legden we niet alleen meer dan 1.000 kilometer glasvezelkabel aan in Vlaanderen, onze medewerkers sportten zelf ook 27.000 kilometer bij elkaar! Onze FiberMoves Challenge leverde 8.100 euro op, die we met veel trots schenken aan het goede doel Bednet.

Digitaal betrokken dankzij Bednet

Bij Fiberklaar hebben we een duidelijke missie: volledige digitale vrijheid voor iedereen in Vlaanderen. En welk goed doel past beter bij onze visie dan Bednet? Dankzij deze organisatie blijven kinderen met fysieke of mentale gezondheidsproblemen deel van de klasgroep. Ze volgen namelijk online les alsof ze naast hun klasgenootjes zitten. Zo lopen ze minder leerachterstand op en blijven ze sociaal betrokken.

FiberMoves Challenge

Bednet zorgt gratis voor het nodige computermateriaal, info en advies om afstandsonderwijs mogelijk te maken. Bij Fiberklaar kijken we vol bewondering naar wat ze klaarspelen. Dus kwamen we in beweging om zieke kinderen uit hun isolement te halen en gewoon kind te laten zijn.

Onze medewerkers liepen, fietsten, wandelden en zwommen in 2022 in totaal 27.000 kilometer bij elkaar. Per kilometer ging er 30 cent naar Bednet. Vandaag kunnen we hen met veel trots een cheque van 8.100 euro overhandigen!

Fiber voor afstandsonderwijs

Ook de komende jaren blijven we ons inzetten voor een betere digitale toekomst. Ons fibernetwerk is bliksemsnel en bijzonder stabiel, waardoor onder meer afstandsonderwijs vlot verloopt. Ideaal dus voor wie via Bednet les volgt. Maar fiber is er eigenlijk voor elke internetgebruiker die wil genieten van de beste verbinding die de digitale innovaties van vandaag en morgen ondersteunt.

Bekijk alle nieuwsberichten