Nieuws

Fiberklaar breidt verder uit in Aalst: nu ook Erembodegem, Meldert en Moorsel aan de beurt

Aalst - 20 juli 2023
Fiberklaar breidt verder uit in Aalst: nu ook Erembodegem, Meldert en Moorsel aan de beurt

 

Na een succesvolle informatieronde in Nieuwerkerken bieden we nu 9.100 extra adressen in Moorsel, Meldert en Erembodegem de mogelijkheid aan om zich gratis aan te sluiten op ons open glasvezelnetwerk. 

Wat moet je doen om jouw gratis glasvezelaansluiting aan te vragen?
Klik rechtsbovenaan deze pagina op de knop "Doe de check" en ontdek of jouw adres deel uitmaakt van onze plannen. Vervolgens kan je vrijblijvend registreren voor jouw gratis aansluiting op ons open netwerk.

Kom naar ons infomoment!
We willen jou optimaal informeren. We organiseren daarom drie informatiemomenten:

  • Op woensdag 2 augustus vindt een online infosessie plaats, om 19u30. De webinar duurt ongeveer 15 minuten en onze collega's zitten klaar om via live chat al je vragen te beantwoorden. Schrijf je hier in voor de webinar. 
  • Een eerste fysiek infomoment organiseren we op dindag 8 augustus in Sportcentrum Schotte (Vergaderzalen +1, Kapellekensbaan 8,  Erembodegem). Iedereen is welkom vanaf 18.30 uur. De presentatie start om 19.00 uur, na afloop is er ruim de tijd jouw vragen te stellen. Schrijf je hier in.
  • Een tweede fysiek infomoment vindt plaats op donderdag 17 augustus in Feestzaal De Snip (Beugemstraat 9, Moorsel). Opnieuw is iedereen welkom vanaf 18u30, de presentatie start om 19u. Stel na de presentatie al jouw vragen aan onze fiberexperts. Schrijf je hier in. 

Plan je een bezoek aan de Parkfeesten van Aalst? Op 13 juli en 10 augustus zullen we ook daar aanwezig zijn. Wie zijn Fiberklaar-brief meebrengt naar ons pop-up infopunt, krijgt bovendien een leuk gadget cadeau. 

Tot dan!