Lokaal

Ook de deelgemeenten van Aalst krijgen een fibernetwerk.

Aalst - 14 augustus 2023
Ook de deelgemeenten van Aalst krijgen een fibernetwerk.

Bij Fiberklaar hebben we een duidelijk doel: 1,5 miljoen woningen en bedrijven in Vlaanderen aansluiten op fiber — ook gekend als glasvezel. Nu breiden we ons netwerk uit naar de deelgemeenten van Aalst. De inwoners kunnen er binnenkort rekenen op een bliksemsnelle en stabiele internetverbinding. Lees snel hoe we dat aanpakken. 

Fiber in Nieuwerkerken, Moorsel, Meldert en Erembodegem

We zijn volop aan de slag om elke aansluitbare woning rond Aalst te voorzien van een gratis fiberaansluiting. In totaal gaat het om zo'n 14.300 adressen. Daarvoor werken we samen met aannemer Solutions30. Via de adrescheck ontdek je snel of hij ook in jouw straat glasvezel aanlegt. Als dat zo is, mag je een vrijblijvend bezoekje verwachten van een technicus die nagaat hoe we je woning vlot kunnen verbinden.  

Interesse in een fiberkabel die volledige digitale vrijheid biedt? Vraag je gratis aansluiting aan tijdens het bezoek van de aannemer of online via onze website. 

Fiber to the Home 

Wij zetten in op Fiber to the Home, en dat belooft jou de beste kwaliteit. Omdat élk stukje van ons netwerk bestaat uit fiber — van in de straat tot in je woning — ben je zeker van een krachtige internetverbinding zonder storingen. Er is namelijk niets dat de snelheid afremt en je moet je kabel met niemand delen. Zo krijg je een slim verbonden thuis. 

We zeggen er wel meteen bij dat je ook een fiberabonnement nodig hebt om te genieten van alle voordelen van glasvezel. Daarvoor klop je aan bij een deelnemende internetprovider die z’n diensten aanbiedt via het glasvezelnetwerk.  

Vier mee op 12 september 

We vieren deze bijzondere mijlpaal in Aalst! Alle inwoners zijn op dinsdag 12 september 2023 tussen 15.00 en 19.00 uur doorlopend welkom in Trefcentrum Moorsel. Daar vertellen we, samen met de aannemer, hoe de bouw van ons netwerk verloopt.