Nieuws

Fiber in Schoten: bliksemsnel internet is bijna daar

Schoten-Oost - 7 februari 2022
Fiber in Schoten: bliksemsnel internet is bijna daar

 

 

 

 

 

“Bliksemsnel”, dat kennen ze al goed in Schoten. Elk jaar vindt er dan ook het officieuze WK voor sprinters plaats. En nu krijgen ze er ook internet zo snel als het licht bij. Al is het nog even wachten voor Schoten deze overwinning binnenhaalt. Eerst start een heuse fibercampagne en als er genoeg interesse is bij de inwoners, komt ons fibernetwerk er effectief aan.

Fiber bij jou thuis?

Iedere inwoner van Schoten verdient een superieure internetverbinding, maar helaas kunnen we nog niet iedereen gelukkig maken. We gaan eerst in het oosten van de gemeente aan de slag. Benieuwd of we ook jouw woning kunnen voorzien van een fiberaansluiting?  Vul je adres in en doe de check.

Zó krijg je een fiberaansluiting

Wij van Fiberklaar ontwerpen, beheren en bouwen het glasvezelnetwerk van de toekomst. We zorgen dus voor je persoonlijke fiberaansluiting, maar voor internet, tv en/of telefonie via ons netwerk klop je aan bij een deelnemende internetprovider. Met een fiberabonnement op maat geniet je binnenkort van een bliksemsnelle en superstabiele verbinding.

Op naar de finishlijn!

De aanleg van fiber wordt pas haalbaar als er genoeg interesse is bij de Schotenaren. Concreet rekenen we op 20% van de inwoners uit het oosten van de gemeente. Neemt één op de vijf daar een abonnement bij een van onze fiberinternetproviders, dan krijgen alle woningen een gratis fiberaansluiting. De finish van onze campagne ligt op 23 mei 2022. Dan maken we de balans op.

Meer weten over glasvezel en ons netwerk? Ontdek snel alle voordelen en voorwaarden.

Fibernieuws Schoten

We informeren de inwoners van Schoten via de post, op evenementen, online, … Hou zeker onze website en socialemediakanalen in de gaten voor het laatste nieuws over fiber in jouw gemeente. Hopelijk is Schoten snel vertrokken met het beste internet van Vlaanderen!