Lokaal

Een fibernetwerk in Asper, Eine en Zingem? Komt eraan.

Asper, Eine, Zingem - 31 juli 2023
Een fibernetwerk in Asper, Eine en Zingem? Komt eraan.

We hebben goed nieuws voor de inwoners van Asper, Eine en Zingem: wij van Fiberklaar beginnen er binnenkort officieel te bouwen aan ons bliksemsnelle en open fibernetwerk. Daarop kun je grenzeloos surfen, streamen, digitaal tv-kijken, … via een deelnemende provider naar keuze. Laat deze kans op een gratis fiberaansluiting niet aan jou voorbijgaan! 

Een gratis fiberaansluiting

Een internetverbinding via fiber — ook gekend als glasvezel — kun je vergelijken met een autosnelweg zonder snelheidslimiet en zonder files. Elke woning krijg een persoonlijke kabel en online gegevens versturen gaat altijd zo snel als het licht.    

Fiberklaar geeft Asper, Eine en Zingem nu al toegang tot het internet van de toekomst. Omdat 20% van de inwoners van het projectgebied er een fiberaansluiting aanvroeg, wordt de aanleg van het netwerk een haalbare kaart. We kunnen nu elke aansluitbare woning in deze regio een gratis glasvezelkabel aanbieden. Ontdek de voordelen en voorwaarden. 

Vier mee op dinsdag 29 augustus

We vieren deze bijzondere mijlpaal in Asper, Eine en Zingem. We nodigen je graag uit op dinsdag 29 augustus 2023 in Volkskring Zingem. Tussen 15.00 en 19.00 uur vertellen we, samen met de aannemer, hoe de bouw van ons netwerk verloopt.