Lokaal

Een betrouwbaar fibernetwerk in Stekene? Daar zorgen we voor.

Stekene - 3 augustus 2023
Een betrouwbaar fibernetwerk in Stekene? Daar zorgen we voor.

Wij van Fiberklaar beloofden Stekene een bliksemsnel fibernetwerk — als minstens 20% van de inwoners z’n woning erop wou aansluiten. De Stekenaars haalden die drempel, dus komen wij onze belofte na. Binnenkort maken we de Oost-Vlaamse gemeente klaar voor het internet van de toekomst.   

De voordelen van fiber

Via fiber — ook wel glasvezel genoemd — genieten de Stekenaars van een eersteklas internetverbinding en beeldkwaliteit. Dat is nodig, want we doen met z’n allen meer en meer online. Gelukkig is fiber bliksemsnel, stabiel en helemaal klaar voor de digitale toekomst. En op ons open glasvezelnetwerk kies je zelf met welke deelnemende internetprovider je in zee gaat. Nu al een gratis aansluiting aanvragen, is de beste beslissing die je kunt nemen voor later.  

Fiber in Stekene

En omdat heel wat Stekenaars die keuze voor de toekomst al maakten, is de aanleg haalbaar voor ons. We kunnen nu elke aansluitbare woning gratis fiberklaar maken. Dat wil zeggen dat we binnen een glasvezelkabel en fibercontactdoos plaatsen. Ontdek de voordelen en voorwaarden.  


Vier mee op 8 augustus

De komst van ons netwerk is een belangrijke mijlpaal voor Stekene. Eentje die we niet zomaar laten voorbijgaan. Als Stekenaar ben je welkom op dinsdag 8 augustus 2023 in OC Gildenhuis. Tussen 15.00 en 19.00 u. beantwoorden wij en de aannemer alle prangende fibervragen.