Nieuwsbericht

Leuven, ons bliksemsnelle fibernetwerk komt er nu écht aan

FBK-ANNOUNCE-Leuven-Header

In een vooruitstrevende stad zoals Leuven mag ons fibernetwerk absoluut niet ontbreken. Wij van Fiberklaar zijn dan ook bijzonder blij dat 20% van de inwoners van ons projectgebied alvast koos voor een gratis fiberaansluiting. Want daardoor kunnen wij straks beginnen bouwen aan het netwerk in Leuven!

Fiber in Leuven 

Een stad die inzet op de toekomst verdient een netwerk dat helemaal klaar is voor de digitale uitdagingen van vandaag en morgen. Met fiber — dat we ook wel glasvezel noemen — ben je altijd zeker van een eersteklas internetverbinding. Via ons betrouwbare en bliksemsnelle glasvezelnetwerk kun je op elk moment grenzeloos en storingvrij surfen, streamen, digitaal tv-kijken, gamen, videobellen, …

En er is meer: je kiest helemaal zelf met welke deelnemende internetprovider je in zee gaat. Elke provider die dat wil, kan z’n internetdiensten aanbieden via ons open netwerk. Zo heb jij keuze uit verschillende fiberabonnementen. Da’s interessant!

 Gratis fiberaansluiting

Omdat al heel wat Leuvense fiberpioniers een aansluiting aanvroegen, wordt de aanleg van het netwerk een haalbare kaart voor ons. We kunnen nu elke aansluitbare woning in de hoofdstad van Vlaams-Brabant gratis voorzien van glasvezel. Ontdek de voordelen en voorwaarden.

Aannemer Solutions30 gaat aan de slag

Heb je nog geen aansluiting aangevraagd, maar ben je intussen toch fan geworden van glasvezel? Zolang aannemer Solutions30 in jouw buurt aan het werk is, kun jij je gratis aansluiting aanvragen. De technici gaan langs bij alle aansluitbare woningen, om te kijken hoe ze vlot fiber tot bij jou binnen kunnen brengen. Of verzeker je meteen online van glasvezel!

Vier mee op 16 maart!

Fiber in Leuven, dat moeten we vieren! Alle inwoners zijn welkom op donderdag 16 maart 2023 tussen 14.00 en 19.00 uur in Café Den Travoo. Daar vertellen we, samen met aannemer Solutions30, hoe de bouw van ons netwerk verloopt. Ook de deelnemende providers staan er voor je klaar. Tot dan?

Bekijk alle nieuwsberichten