Fiberklaar bouwt het open netwerk dat klaar is voor de toekomst.

visual

Wij maken Wervik klaar voor een bliksemsnel ​en stabiel fibernetwerk.​

Wil jij een gratis fiberaansluiting bij je thuis of in je zaak? Da’s een bliksems goed idee, want fiber is een betrouwbare technologie die klaar is voor de datavolumes en het internetgebruik van vandaag én van de toekomst. Zo kun je altijd grenzeloos surfen, streamen, gamen en digitaal tv-kijken. Wij bouwen ons netwerk gemeente per gemeente en stad per stad.
project-visual

Aannemer Fyber49 gaat aan de slag

Onze aannemer Fyber49 voert de werkzaamheden in Wervik uit. Wil je meer weten over de planning? Ervaar je problemen door de werken? Neem dan contact op met Fyber49 via fyber49@fiberklaar.be of via het gratis nummer 0800 62 325 (op werkdagen van 9 tot 17 uur). 

Wil je graag een afspraak maken voor een huisbezoek of fiberinstallatie? Surf dan naar fyber49.eu/voorfiberklaar en kies een moment dat voor jou best past.

icon-fiberklaar-blue
100% fiber

Ons netwerk bestaat volledig uit glasvezel — tot in je woning of zaak — en is storingvrij en bliksemsnel.

icon-netwerk-blue
open netwerk

Kies zelf je provider, nu en in de toekomst.

icon-home-blue
1 fiberkabel

Je bent altijd met het hele gezin én al je apparaten tegelijk stabiel online.

Onze infomomenten

Een nieuw internettijdperk staat voor de deur. We bereiden je graag tot in de puntjes voor op streamen en surfen met lichtsnelheid. Op onze infomomenten online of in je buurt vertellen we je alles over fiber en ons netwerk.

09 november 2023

19:00 - 20:00

Infomoment Wervik

Locatie: GC Forum - Schouwburg, Speiestraat 16, Wervik

Afgelopen Lees meer

Tijdens deze informatieavond kom je alles te weten over fiber en Fiberklaar. We doen alles uit de doeken in een presentatie van ongeveer 40 minuten. Er is ruimschoots tijd voor vragen en antwoorden.

Je bent welkom vanaf 18.30 uur voor een drankje. De eigenlijke presentatie start om 19:00 uur. 

Programma

18.30 u.: deuren open
19.00 u.: start presentatie 
20.00 u.: einde presentatie en Q&A

14 november 2023

19:30 - 19:45

Online infomoment Wervik

Locatie: Webinar

Afgelopen Lees meer
Tijdens een algemene presentatie informeren we je over de voordelen van glasvezel en de toekomstige mogelijkheden. Uiteraard vertellen we je ook hoe je je kunt aansluiten op ons fibernetwerk. Daarna heb je alle ruimte om vragen te stellen via chat. Het infomoment duurt ongeveer 15 minuten. Je kunt de online sessie volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. 
24 januari 2024

14:00 - 18:00

FiberStart Wervik

Locatie: Zaal Oosthove, Speiestraat 32, 8940 Wervik

Afgelopen Lees meer

Onze fiberexperts en de aannemer beantwoorden met plezier al je vragen over de aanleg van ons netwerk in Wervik. We verwelkomen je tussen 14.00 en 18.00 uur.

Vooraf inschrijven is niet nodig.

Tot dan!

Schop gaat in de grond in Wervik

In Wervik en deelgemeente Geluwe kunnen er zo’n 7.600 adressen aangesloten worden op het netwerk, goed voor 92 kilometer aan glasvezel.

17 januari 2024
Fibergids

Ontdek wat fiber voor jou kan betekenen in onze fibergids.

Grenzeloos surfen, streamen, gamen, digitaal tv-kijken en thuiswerken? Fiber maakt het waar. We vertellen je alles over deze betrouwbare technologie.

De fiberinternetproviders

Zonder fiberabonnement ook geen bliksemsnel en superstabiel internet in jouw woning of bedrijf. Gelukkig bieden er enkele enthousiaste internetproviders hun diensten aan op ons open netwerk. Zo vind je gegarandeerd een abonnement op jouw maat.