Fiberklaar bouwt het open netwerk dat klaar is voor de toekomst.

visual

Wij maken Schilde klaar voor een bliksemsnel ​en stabiel fibernetwerk.​

Wil jij een gratis fiberaansluiting bij je thuis of in je zaak? Da’s een bliksems goed idee, want fiber is een betrouwbare technologie die klaar is voor de datavolumes en het internetgebruik van vandaag én van de toekomst. Zo kun je altijd grenzeloos surfen, streamen, gamen en digitaal tv-kijken.
 
Wij bouwen ons netwerk gemeente per gemeente en stad per stad. We kondigden onze komst naar Schilde al aan, maar even snel als het internet op ons netwerk zijn we helaas nog niet. We bereiden steeds in nauw overleg met het lokaal bestuur en de constructiepartner de aanleg voor. Momenteel treft de aannemer de nodige voorbereidingen om van start te kunnen gaan. 

We houden je sowieso op de hoogte. Je krijgt op voorhand een brief in de bus, over de huisbezoeken of werken, wanneer we langskomen. 
 
project-visual
icon-fiberklaar-blue
100% fiber

Ons netwerk bestaat volledig uit glasvezel — tot in je woning of zaak — en is storingvrij en bliksemsnel.

icon-netwerk-blue
open netwerk

Kies zelf je provider, nu en in de toekomst.

icon-home-blue
1 fiberkabel

Je bent altijd met het hele gezin én al je apparaten tegelijk stabiel online.

Onze infomomenten

Een nieuw internettijdperk staat voor de deur. We bereiden je graag tot in de puntjes voor op streamen en surfen met lichtsnelheid. Op onze infomomenten online of in je buurt vertellen we je alles over fiber en ons netwerk.

17 januari 2023

19:30 - 20:30

Schilde - Live infomoment

Locatie: Flinckheuvel, Sint Jobsteenweg 25, 2970 Schilde

Afgelopen Lees meer

Tijdens deze informatieavond kom je alles te weten over fiber en Fiberklaar.
We doen alles uit de doeken in een presentatie van ongeveer 40 minuten. Er is ruimschoots tijd voor vragen en antwoorden.

Programma

19 u. onthaal
19.30 u. infomoment
20.30 u. infomarkt met drankje

23 januari 2023

19:30 - 20:30

Online infomoment Schilde

Locatie: Webinar

Afgelopen Lees meer
Tijdens een algemene presentatie informeren we je over de voordelen van glasvezel en de toekomstige mogelijkheden. Uiteraard vertellen we je ook hoe je je kunt aansluiten op ons fibernetwerk. Daarna heb je alle ruimte om vragen te stellen. Het infomoment duurt ongeveer 40 minuten. Je kunt de online sessie volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. Je hebt de mogelijkheid om vragen te stellen via chat.
15 februari 2023

14:00 - 19:00

Schilde gaat voor fiber

Locatie: Flinckheuvel, Sint Jobsteenweg 25, 2970 Schilde

Afgelopen Lees meer

Schilde gaat nu helemaal voor fiber. Dat willen we samen vieren! Vooraf inschrijven hoeft niet. 

Onze fiberexperts, aannemer en de aanwezige internetproviders beantwoorden met plezier al je vragen. We verwelkomen je, tussen 14.00 en 19.00 uur in Flinckheuvel, Sint Jobsteenweg 25, 2970 Schilde.

Tot dan!

Fibergids

Ontdek wat fiber voor jou kan betekenen in onze fibergids.

Grenzeloos surfen, streamen, gamen, digitaal tv-kijken en thuiswerken? Fiber maakt het waar. We vertellen je alles over deze betrouwbare technologie.

De fiberinternetproviders

Zonder fiberabonnement ook geen bliksemsnel en superstabiel internet in jouw woning of bedrijf. Gelukkig bieden er enkele enthousiaste internetproviders hun diensten aan op ons open netwerk. Zo vind je gegarandeerd een abonnement op jouw maat.