Fiberklaar bouwt het open netwerk dat klaar is voor de toekomst.

visual

Wij maken Liedekerke klaar voor een bliksemsnel ​en stabiel fibernetwerk.​

Wil jij een gratis fiberaansluiting bij je thuis of in je zaak? Da’s een bliksems goed idee, want fiber is een betrouwbare technologie die klaar is voor de datavolumes en het internetgebruik van vandaag én van de toekomst. Zo kun je altijd grenzeloos surfen, streamen, gamen en digitaal tv-kijken. 
 
Wij bouwen ons netwerk gemeente per gemeente en stad per stad. We kondigden onze komst naar Liedekerke al aan, maar even snel als het internet op ons netwerk zijn we helaas nog niet. We bereiden steeds in nauw overleg met het lokaal bestuur en de constructiepartner de aanleg voor. Momenteel treft de aannemer de nodige voorbereidingen om van start te kunnen gaan. 

We houden je sowieso op de hoogte. Je krijgt op voorhand een brief in de bus, over de huisbezoeken of werken, wanneer we langskomen. 
 
 
project-visual
icon-fiberklaar-blue
100% fiber

Ons netwerk bestaat volledig uit glasvezel — tot in je woning of zaak — en is storingvrij en bliksemsnel.

icon-netwerk-blue
open netwerk

Kies zelf je provider, nu en in de toekomst.

icon-home-blue
1 fiberkabel

Je bent altijd met het hele gezin én al je apparaten tegelijk stabiel online.

Onze infomomenten

Een nieuw internettijdperk staat voor de deur. We bereiden je graag tot in de puntjes voor op streamen en surfen met lichtsnelheid. Op onze infomomenten online of in je buurt vertellen we je alles over fiber en ons netwerk.

18 april 2023

19:30 - 20:30

Online infomoment Liedekerke

Locatie: Webinar

Afgelopen Lees meer

Tijdens een algemene presentatie informeren we je over de voordelen van glasvezel en de toekomstige mogelijkheden. Uiteraard vertellen we je ook hoe je je kunt aansluiten op ons fibernetwerk. Daarna heb je alle ruimte om vragen te stellen. Het infomoment duurt ongeveer 45 minuten. Je kunt de online sessie volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. Je hebt de mogelijkheid om vragen te stellen via chat.

20 april 2023

19:30 - 20:30

Infomoment Liedekerke

Locatie: GC De Warande, Opperstraat 31, 1770 Liedekerke

Afgelopen Lees meer

Tijdens deze informatieavond kom je alles te weten over fiber en Fiberklaar. We doen alles uit de doeken in een presentatie van ongeveer 40 minuten. Er is ruimschoots tijd voor vragen en antwoorden.

Je bent welkom vanaf 19 uur voor een drankje. De eigenlijke presentatie start om 19:30 uur. 

Programma

19.00 u.: deuren open
19.30 u.: presentatie en Q&A
20.30 u.: infomarkt met een drankje
21.00 u.: einde

 

 

25 mei 2023

14:00 - 19:00

Liedekerke gaat voor fiber

Locatie: Parochiehuizen Meander, Opperstraat 40, 1770 Liedekerke

Afgelopen Lees meer

Liedekerke gaat nu helemaal voor fiber. Dat willen we samen vieren! Vooraf inschrijven hoeft niet. 

Onze fiberexperts, onze aannemer en de aanwezige internetproviders beantwoorden met plezier al je vragen. We verwelkomen je, tussen 14.00 en 19.00 uur in Parochiehuizen Meander, Opperstraat 40, 1770 Liedekerke. 

Tot dan!

Fibergids

Ontdek wat fiber voor jou kan betekenen in onze fibergids.

Grenzeloos surfen, streamen, gamen, digitaal tv-kijken en thuiswerken? Fiber maakt het waar. We vertellen je alles over deze betrouwbare technologie.

De fiberinternetproviders

Zonder fiberabonnement ook geen bliksemsnel en superstabiel internet in jouw woning of bedrijf. Gelukkig bieden er enkele enthousiaste internetproviders hun diensten aan op ons open netwerk. Zo vind je gegarandeerd een abonnement op jouw maat.