Fiberklaar bouwt het open netwerk dat klaar is voor de toekomst.

banner-fbk-1

Wij maken Affligem klaar voor een bliksemsnel ​en stabiel fibernetwerk.​

Wil jij een gratis fiberaansluiting bij je thuis of in je zaak? Da’s een bliksems goed idee, want fiber is een betrouwbare technologie die klaar is voor de datavolumes en het internetgebruik van vandaag én van de toekomst. Zo kun je altijd grenzeloos surfen, streamen, gamen en digitaal tv-kijken. Wij bouwen ons netwerk gemeente per gemeente en stad per stad.
project-visual

Aannemer Solutions30 gaat aan de slag

Onze aannemer Solutions30 voert de werkzaamheden in Affligem uit. Wil je meer details over de uitrol van ons fibernetwerk? Ervaar je problemen door de werken? Neem dan contact op met Solutions30 via solutions30@fiberklaar.be of op het gratis nummer 0800 159 05  (op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur).

Wil je graag een afspraak maken voor een huisbezoek? Surf dan naar www.fiberinjebuurt.be en kies de dag en het uur dat voor jou best past.

icon-fiberklaar-blue
100% fiber

Ons netwerk bestaat volledig uit glasvezel — tot in je woning of zaak — en is storingvrij en bliksemsnel.

icon-netwerk-blue
open netwerk

Kies zelf je provider, nu en in de toekomst.

icon-home-blue
1 fiberkabel

Je bent altijd met het hele gezin én al je apparaten tegelijk stabiel online.

Onze infomomenten

Een nieuw internettijdperk staat voor de deur. We bereiden je graag tot in de puntjes voor op streamen en surfen met lichtsnelheid. Op onze infomomenten online of in je buurt vertellen we je alles over fiber en ons netwerk.

27 juli 2023

19:30 - 20:15

Online infomoment Affligem

Locatie: Webinar

Afgelopen Lees meer
Tijdens een algemene presentatie informeren we je over de voordelen van glasvezel en de toekomstige mogelijkheden. Uiteraard vertellen we je ook hoe je je kunt aansluiten op ons fibernetwerk. Daarna heb je alle ruimte om vragen te stellen via chat. Het infomoment duurt ongeveer 15 minuten. Je kunt de online sessie volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. 
03 augustus 2023

15:00 - 19:00

Infomoment Affligem

Locatie: 't Gildenhuis, Kerkstraat 82, 1790 Affligem

Afgelopen Lees meer

Onze fiberexperts en de aannemer  beantwoorden met plezier al je vragen over de aanleg van ons netwerk in Affligem. We verwelkomen je tussen 15.00 en 19.00 uur. Vooraf inschrijven is niet nodig. Tot dan!

Fiberklaar brengt glasvezelnetwerk naar Affligem

We bouwen ons bliksemsnelle en stabiele fibernetwerk nu ook in Affligem. Zo maken we de inwoners helemaal klaar voor de digitale uitdagingen van morgen.

03 augustus 2023
Fibergids

Ontdek wat fiber voor jou kan betekenen in onze fibergids.

Grenzeloos surfen, streamen, gamen, digitaal tv-kijken en thuiswerken? Fiber maakt het waar. We vertellen je alles over deze betrouwbare technologie.

Geen video geselecteerd

Selecteer een type video in de zijbalk.

De fiberinternetproviders

Zonder fiberabonnement ook geen bliksemsnel en superstabiel internet in jouw woning of bedrijf. Gelukkig bieden er enkele enthousiaste internetproviders hun diensten aan op ons open netwerk. Zo vind je gegarandeerd een abonnement op jouw maat.