Corporate

Welkom FASTfiber !

11 december 2023
Welkom FASTfiber ! | Fiberklaar

Wie Fiberklaar kent, weet dat ons open fibernetwerk toegankelijk is voor elke internetprovider. Je had al keuze uit verschillende interessante aanbieders, en nu komt daar… FASTfiber bij. 😊

Ontdek onze deelnemende providers! 

Fiberklaar is een netbeheerder: we leggen de glasvezelkabels in de grond, sluiten woningen en bedrijven aan, en staan in voor het onderhoud van het netwerk.

De internetdiensten zelf, daarvoor moet je bij de deelnemende providers zijn, zoals Proximus, edpnet, Mobile Vikings en Scarlet. En met FASTfiber krijgen fiberliefhebbers nu nóg meer mogelijkheden om een pack op hun maat te vinden. Daarnaast hebben we met WANConnect een provider die zich focust op de B2B-markt. 

Ready, set,…

Wie een glasvezelaansluiting van Fiberklaar heeft, kan een fiberabonnement afsluiten bij de provider. 

Sowieso bepaal je altijd volledig zelf wanneer je een abonnement neemt, en bij welke internetprovider je daarvoor aanklopt.  

FASTfiber, meer dan twintig jaar ervaring

FASTfiber, de telecomprovider uit Rumst, die vroeger bekend stond als Belgian Telecom, is al meer dan twintig jaar actief op de Belgische markt voor internet-, telefonie- en Tv-diensten. De toetreding van de nieuwe provider kadert binnen de strategie van Fiberklaar om met zijn open netwerk ook kleinere internetproviders meer kansen te bieden. “Minder bekende, kleine of nieuwe internetproviders krijgen meer kansen, consumenten hebben meer keuze en genieten van meer digitale vrijheid. FASTfiber is een mooi voorbeeld van zo een speler. Met een mooie geschiedenis en een trouwe community zijn we blij om ze aan boord te verwelkomen en hen alle kansen te geven om verder te groeien”, zegt Rik Missault, CEO Fiberklaar