Nieuwsbericht

We maken Lokeren-Oost nu écht fiberklaar!

oost lokenaars

Heb je ‘t al gehoord? We maken de Durmestad fiberklaar. Twintig keer merci aan de 20% van de Oost-Lokeraars die al koos voor een fiberabonnement. Door dat fiberenthousiasme wordt de aanleg voor ons een haalbare kaart, en kunnen we fiber naar alle aansluitbare woningen in het gebied brengen. Zo is Lokeren-Oost weer een stapje dichter bij het internet van de toekomst.

Fiberpionier? Da’s zeker!

Ben jij een fiberpionier en sloot je al een abonnement af bij een van de deelnemende providers? Super, jij zette je schouders onder het netwerk van de toekomst en bent als eerste weg met bliksemsnel en superstabiel internet.

Fibertwijfelaar? Da’s oké!

Twijfel je nog om een fiberabonnement te nemen, maar wil je je woning wel he-le-maal klaarstomen voor de toekomst? Dat kan! Zo lang onze aannemer in de buurt werkt aan ons fibernetwerk, kun je je woning gratis laten aansluiten. Bovendien vermijd je zo overlast in de toekomst.

Onze aannemer JFS komt eraan

Onze aannemer JFS voert de werken uit in Lokeren-Oost. Zit je met vragen over de aanleg van glasvezel in jouw buurt, of ervaar je problemen of een storing? Neem dan contact met ons op via jfs.lokeren@fiberklaar.be of op het gratis nummer 0800/15 905 (op werkdagen van 9.00 tot 18.00 uur).

 

Bekijk alle nieuwsberichten