Nieuws

Nieuws | Ook jouw appartement maken we fiberklaar!

6 mei 2024
Nieuws | Ook jouw appartement maken we fiberklaar!

Ook appartementsgebouwen trekken we mee de toekomst in. Woon je in een appartement? We geven je graag alle info. Onder meer via evenementen in jouw buurt!

"Ik ga voor een gratis fiberaansluiting in mijn appartement!"

Da's nog eens gesproken! Volg deze stappen:

  1. Ontdek via onze adreschecker of je aansluitbaar bent. Vul zeker je gegevens in, want we houden je graag verder op de hoogte. 
  2. Jouw gebouw krijgt een technisch verslag, met daarin details over de aanleg in de gemeenschappelijke delen.
    Vervolgens keurt de syndicus of de gebouweigenaar het verslag goed.
  3. Voor de aanleg sturen we eerst een technieker in jouw richting. Die bekijkt waar in jouw appartement de kabel en de glasvezeldoos komt. Hij maakt een verslag, jij beslist of je fiber wil of niet. 
  4. Wij gaan aan de slag om het netwerk aan te leggen in je gemeente, van in de technische cabines tot in de gebouwen.
  5. We zijn er bijna. De aannemer komt nog eens langs, maar nu tot in jouw appartement. Voor de afwerking van jouw aansluiting.
  6. Als je fibercontactdoos er hangt en het netwerk in je gemeente actief is, ben je fiberklaar! Met de kabel ben je alvast klaar voor de toekomst. Als de bliksem van je fiberaansluiting genieten? Dan kies je een provider, die zijn diensten aanbiedt op ons netwerk. 

"Hallo, syndicus?"

Belangrijk: zonder goedgekeurd gebouwverslag kunnen we jouw appartement niet aansluiten op fiber. Heb je een syndicus of gebouweigenaar?

Informeer hem/haar zeker proactief rond jouw interesse in glasvezel. Bijvoorbeeld door hen deze info te bezorgen.

"Het is me nog steeds niet duidelijk!"

Dat kan! Net daarom organiseren we infomomenten, speciaal voor jou. Je kan er al jouw vragen afvuren en nieuwtjes vernemen over de aanlegplannen voor jouw gebouw. Erg handig: als de goedkeuring van het gebouwverslag in orde is plan je er meteen ook het bezoek van de technieker in. 

Wil je nog meer informatie over glasvezel in jouw appartement? Neem een kijkje op de pagina die we speciaal daarrond hebben opgebouwd. Nu de bouw nog van het glasvezelnetwerk op jouw adres!

Van A tot Z

Fiberklaar in jouw appartement in een notendop? Bekijk als de video hieronder, die je meeneemt doorheen het hele verhaal!