Corporate

Mixtus, een volgende internetprovider op ons netwerk!

5 april 2024
mixtus_logoresize-1

Ons open fibernetwerk is toegankelijk voor elke internetprovider. Je had al keuze uit zes verschillende aanbieders. En nu komt daar… Mixtus bij. 😊

Welkom Mixtus! 

Fiberklaar is een netbeheerder; We leggen de glasvezelkabels in de grond, sluiten woningen en kleine ondernemingen aan, en staan in voor het onderhoud van het netwerk.

Voor je internetdiensten moet je bij de deelnemende providers zijn, zoals Proximus, edpnet, Mobile Vikings, FASTfiber, WANConnect en Scarlet. En met Mixtus krijg je dus nu nóg meer mogelijkheden om een pack op maat te vinden.

Mixtus, een nieuwe provider

Mixtus is een nieuwe internetprovider op de Belgische markt die sinds begin dit jaar zijn gamma heeft uitgebreid met naast internet, telefonie en mobiele telefonie ook digitale tv. De toetreding van de provider uit Turnhout kadert binnen de strategie van Fiberklaar om met zijn open netwerk ook kleinere, minder bekende en nieuwe internetproviders meer kansen te geven. En voor consumenten betekent dit meer keuzevrijheid. “Bovendien kan je makkelijker switchen tussen de deelnemende providers, want je blijft dezelfde fiberkabel gebruiken ”, zegt Jo Van Gorp, CEO Fiberklaar.