Lokaal

Fiber landt in Guldensporenstad

Kortrijk - 29 mei 2023
Fiber landt in Guldensporenstad

 

Nadat tientallen gemeenten in Vlaanderen al aan bod kwamen, is nu ook Kortrijk aan de beurt. Meer dan 12.800 adressen willen we voorzien van een gratis glasvezelaansluiting.  

We mikken in Kortrijk op 20 procent van de inwoners van ons projectgebied die zich aanmeldt voor een gratis aansluiting. Pas dan weten we dat er voldoende interesse is en investeren we in de aanleg van ons netwerk.

Wat moet je als Kortrijkzaan doen om mee op de kar te springen en om jouw gratis glasvezelaansluiting te bemachtigen? Klik rechtsbovenaan deze pagina op de knop "Doe de check" en ontdek of jouw adres deel uitmaakt van onze plannen. Vervolgens kan je vrijblijvend registreren voor jouw gratis aansluiting op ons open netwerk.

Kom naar ons infomoment!

Je krijgt de komende weken regelmatig post van ons. Heb je bijkomende vragen? We willen Kortrijkzanen optimaal informeren. We organiseren daarom informatiemomenten.

  • Een fysiek infomoment op maandag 26 juni in OC de Vonke, Lagaeplein 24, 8501 Heule. Iedereen is er welkom vanaf 18.30 uur. De presentatie start om 19.00 uur, met na afloop de mogelijkheid tot vraagstelling.
  • Naast het live infomoment, vindt op dinsdag 4 juli ook een online infosessie plaats, op 4 juli tussen 19.30 uur en 20.15 uur.

Schrijf je hier in voor een van beide infomomenten.

We zijn ook sterk zichtbaar in de deelgemeentes, met enkele zogenaamde ‘pop-up infomomenten’;

  • Markt Marke (locatie: marktplaats) op zondag 11 juni van 9 tot 14.00 uur
  • Markt Rollegem (locatie: Rollegemplaats) op woensdag 14 juni van 8.30 tot 12.30 uur
  • Markt Bissegem (locatie: Bissegemplaats) op dinsdag 27 juni van 8 tot 13.00 uur