Opinie

Eerst de infrastructuur, dan de toepassingen

15 mei 2023
Syndiccongres Brugge2023_dv478

Op donderdag 11 mei vond in Brugge het derde Syndiccongres van CIB Vlaanderen plaats. Onze Head of Business Development Karen Van De Woestijne maakte er deel uit van een panelgesprek rond digitaal en innovatief werken. 

Ook voor de bewoners van een appartementsgebouw is online thuiswerk steeds meer van toepassing. 

De algemene vergaderingen van de syndici op een digitale manier, wordt dat de nieuwe vergadernorm? Hoe integreer je digitaal werken in de dagelijkse werking? Hoe leidt dat tot een verhoging van de efficiëntie? Enkele vragen die aan bod kwamen in een panelgesprek geleid door moderator Michaël Van Droogenbroeck.  

In heel wat Scandinavische landen worden innovatieve toepassingen gebruikt in appartementsgebouwen. Slimme liften, intelligente monitoring, sensoren,… In ons land ontbreekt het echter vaak aan een stabiel en sterk netwerk. Laat daar ons glasvezelnetwerk een oplossing zijn. 

Karen Van De Woestijne: “Het klopt dat er heel wat applicaties zijn die het leven van syndici vergemakkelijken, maar de basisinfrastructuur is er niet. In Europa zijn we qua dekking bij de minste van de klas. Met Fiberklaar helpen we bij die inhaalrace en leggen we de basis." 

Ontdek hoe we in nauw contact met de syndicus jouw appartementsgebouw glasvezelklaar maken. 

Karen Van De Woestijne - Fiberklaar - Syndiccongres 2023
Karen Van De Woestijne - Fiberklaar - Syndiccongres 2023
Karen Van De Woestijne - Fiberklaar - Syndiccongres 2023