Lokaal

Fiberwat? Afspraak op dinsdag 26 maart in Genk!

18 maart 2024
Fiberwat? Afspraak op dinsdag 26 maart in Genk!

Sinds januari zijn we vol aan de bak in Genk. In Winterslag en Oud-Winterslag lopen de aanlegwerken met aannemer APK goed, de komende maanden gaan we verder aan de slag. Zo komt bijvoorbeeld binnenkort Boxbergheide aan bod. Wie vragen heeft over fiber, de werken in de straat of voor de deur, is van harte welkom op een infomoment in de Stadsschouwburg. 

Afspraak op dinsdag 26 maart in de foyer van de Stadsschouwburg dus. Tussen 15 en 19.00 uur is iedereen er doorlopend welkom. Niet alleen onze Fiberklaarspecialisten, ook de aannemer zal er aanwezig zijn. Vooraf inschrijven hoeft niet, je komt langs wanneer je wil. Heb je niet meteen vragen? Kom eens luisteren naar wat leeft, naar wat de nieuwe glasvezeltechnologie te bieden heeft. Hopelijk tot dan?!

Oh ja, we hebben ook informatie hebben specifiek voor de bewoners van een appartementsgebouw. Ontdek daarover hier meer details.

Plan je huisbezoek!

In Genk zijn sinds januari huisbezoekers op pad. Zij brengen op jouw adres jouw persoonlijke situatie in kaart. Noodzakelijk voor de werken aan jouw gratis aansluiting. Je herkent hen aan Fiberklaar-kledij (bv. fluojasje) en een identificatiebadge. Als jouw adres deel uitmaakt van onze eerste aanlegfase in Genk, kan je nu een huisbezoek inplannen. Dit doe je via de planningspagina van onze aannemer APK. Komt jouw adres nu nog niet aan bod? Dan kan je jouw gegevens achterlaten. We contacteren je van zodra jouw adres wel aan de beurt is. 

fiberklaar-genk-infomoment-08022024Een aandachtig publiek in de Stadsschouwburg in Genk, bij het vorige infomoment op 8 februari.