Lokaal

Aanleg glasvezelnetwerk in Borsbeek gestart

Borsbeek - 26 april 2023
Aanleg glasvezelnetwerk in Borsbeek gestart

In april zijn de werken voor de aanleg van het glasvezelnetwerk in Borsbeek gestart. De werken concentreren zich in deze eerste fase in de Sprinkhaanwijk. Woon je in een andere wijk? Die komen later dit jaar nog aan bod. Je ontvangt sowieso op voorhand een brief in de bus, wanneer jouw straat aan de beurt is. 

Meer weten over het verloop van de werken? Bekijk ons filmpje over de aanleg van een glasvezelnetwerk. 

Huisbezoeken 

We maken elke woning die aansluitbaar is in Borsbeek gratis fiberklaar. Dat wil zeggen dat we een glasvezelkabel tot in je woning leggen en er een fibercontactdoos plaatsen. 

De komende weken kom je in jouw buurt waarschijnlijk enkele Fiberklaar-technici tegen. Zij inspecteren de woningen om de aanleg van het fibernetwerk voor te bereiden. Ze nemen ook graag bij jou een kijkje, om te zien hoe de glasvezelkabel het best je woning binnenkomt.  

Dit bezoek houdt geen enkele verplichting in. Je kiest zelf of je een fiberaansluiting, die trouwens helemaal gratis is, laat plaatsen. Je kunt dan later nog beslissen of je een abonnement neemt bij een deelnemende internetprovider. 

Plan je het huisbezoek graag nu al in? Neem contact op met Fiber4Flanders via 0800 27 001 of stel zelf een moment voor op hun website.  

Aannemer Fiber4Flanders is aan de slag 

Onze aannemer Fiber4Flanders voert de werkzaamheden in Borsbeek uit. Wil je meer weten over de planning? Ervaar je problemen door de werken? Neem dan contact op met Fiber4Flanders via fiber4flanders@fiberklaar.be of via het gratis telefoonnummer 0800 27 001 (op werkdagen van 9 tot 17 uur).