Nieuwsbericht

2 nieuwe gezichten in het management van Fiberklaar

Duo foto Karen_Erik

Fiberklaar is klaar voor een nieuwe evolutie. Naast de kwalitatieve uitrol van ons glasvezelnetwerk in Vlaanderen, leggen we nu ook de focus op de maatschappelijke en economische meerwaarde van de fibertechnologie. Om die missie op rolletjes te laten lopen, verwelkomen we twee nieuwe gezichten in ons management: Karen Van de Woestyne (Head of Business Development) en Erik Stubbe (Head of Operations). Welkom!

“Meer jobs en digitale inclusie”

Karen en Erik brengen heel wat ervaring mee naar Fiberklaar. Karen zal als Head of Business Development gemeenten en inwoners nog beter informeren over de fiberwerken en de kracht van ons netwerk. Ze gaat ook in gesprek met stakeholders en syndici.

“Glasvezeltechnologie maakt innovaties mogelijk die onze maatschappij en economie vooruit helpen”, zegt Karen. “De uitrol van het open Fiberklaar-netwerk zal direct én indirect leiden tot jobbehoud en -creatie, en tot meer digitale inclusie. Mijn verleden in de telecom- en vastgoedsector zal Fiberklaar helpen om nieuwe innovatieve stappen te zetten. Maar er ligt alleszins al een mooi fundament om verder op te bouwen.”

“Een kwalitatief netwerk garanderen”

Erik, onze nieuwe Head of Operations, bewaakt de kwaliteit van de werkzaamheden, de IT-systemen en de cyberveiligheid. Daarnaast coördineert hij het beheer van het netwerk. Denk maar aan onderhoud, herstellingen, monitoring en capaciteitsmanagement.

“We bouwen een netwerk dat decennia lang moet meegaan. Mijn operationele expertise komt dan zeker van pas om de beste kwaliteit te garanderen”, vertelt Erik. “Ik draag graag mijn steentje bij aan het mooie groeiverhaal van Fiberklaar.”

Inhaalbeweging in Vlaanderen

Dat groeiverhaal is al volop bezig en blijft nog wel even duren. Onze CEO Rik Missault benadrukt dat de nieuwe wending binnen het managementteam een serieuze versterking betekent. “De keuze voor Erik en Karen ligt volledig in lijn met onze visie om bij alles wat we doen de kwaliteit voorop te zetten. Ze zullen een belangrijke bijdrage leveren aan onze inhaalbeweging om Vlaanderen zo snel mogelijk fiberklaar te maken.”

Naast Rik, Karen en Erik telt het directiecomité van Fiberklaar nog vier leden: Miranda Rombouts (Head of Network Deployment), Nathasja Van Bael (CFO), Inge Heyvaert (Head of HR) en Luc Machtelinckx (Head of Legal).

Bekijk alle nieuwsberichten