De deelnemende internetproviders in Eeklo

Wij van Fiberklaar ontwerpen, bouwen en beheren een bliksemsnel en stabiel fibernetwerk. Internetproviders kunnen dat netwerk huren en zo hun diensten, via fiber, tot bij jou brengen. De deelnemende providers stellen zich hier aan je voor.

Building and Car

Edpnet is jouw eigenzinnige en onafhankelijke telecomprovider, sinds 1999. We leggen ons toe op ‘internet only’-abonnementen met snel en écht onbeperkt internet — zonder kleine lettertjes. Thuis kun je surfen, streamen, digitaal tv-kijken en gamen alsof je leven ervan afhangt. In je bedrijf reken je op ons betrouwbare internet met 4G-back-up en snelherstelgarantie.

Fiberinternet
Digitale TV

Enkel via streamingplatformen zoals Netflix

Vaste telefonie
Mobiele telefonie

Multifiber is de perfecte provider voor gezinnen. Dankzij de gelijke up- en downloadsnelheden kan iedereen in huis probleemloos z’n eigen ding doen online. Fiber is vandaag een heuse troef en daar spelen wij op in: met onze veelzijdige pakketopties denken we met je mee. Koos je voor multifiber? Dankzij onze makkelijke zelfinstallatie ben je in geen tijd online.

Fiberinternet
Digitale TV
Vaste telefonie

Proximus heeft de ambitie om tegen 2028 aan 70% van de Belgische gezinnen en bedrijven fiber aan te bieden. Met deze nieuwe, ultrasnelle en stabiele technologie gaat er een wereld van digitale mogelijkheden voor je open.

Gewaarborgd comfort om te werken, te streamen, online te gamen ... maar ook om te genieten van een ultrascherp beeld op al je schermen. Dit alles zelfs wanneer iedereen tegelijk online is.

Ontdek ons ruime aanbod Flex Fiber-packs (internet, tv, mobiel, vaste lijn ...) en stel het jouwe samen op basis van je (privé- of professionele) behoeften.

Fiberinternet
Digitale TV
Vaste telefonie
Mobiele telefonie

RapidXS is dé ‘internet only’-provider. Als je geen tv kijkt, maar wel wil genieten van ongelimiteerd dataverkeer, bieden wij je alles wat je nodig hebt: 1 gigabit bliksemsnel internet op je eigen fiberaansluiting. Ben jij het ook beu dat buren te veel bandbreedte gebruiken, waardoor er voor jou niks meer overschiet (behalve haperingen)? Schakel dan nu snel over op fiber en kies voor RapidXS.

Fiberinternet
Digitale TV

Enkel via streamingplatformen zoals Netflix

Ontdek vrijblijvend de aanbiedingen van de internetproviders!

  • Klaar om te ontdekken wat de providers voor jou in petto hebben?
  • Wil je weten welk product het best bij jouw internetbehoeften past?
  • Nieuwsgierig over hoeveel een fiberinternetproduct kost?
  • Zag je een provider die je nog niet kent en meer wil over weten?

Vul dit formulier in en de internetproviders van jouw keuze helpen je graag volledig vrijblijvend verder.

Ja, ik wil graag gecontacteerd worden!

Vul hieronder je gegevens in en duid aan door welke van de internetproviders je wil gecontacteerd worden. Zij contacteren je via e-mail of telefoon.

Ontdek vrijblijvend de aanbiedingen van de internetproviders!

Overtuigd van de voordelen van fiber en wil je meer te weten komen over welke fiberaanbiedingen de internetproviders te bieden hebben? Vragen of hun producten of diensten? Helemaal goed!

Doe de adrescheck en vul dan het formulier onderaan de pagina in door op de knop 'sluit je gratis aan' te klikken.

De internetproviders van je keuze contacteren je dan zo snel mogelijk en volledig vrijblijvend.

Check je adres