Nieuwsbericht

Fiberklaar komt naar Gavere, Oudenaarde en Kruisem

 

Na de start van eerdere infocampagnes in de Oost-Vlaamse buurgemeenten Deinze, Zulte en Zottegem, kondigen we nu ook onze komst aan in gemeenten Gavere, Oudenaarde en Kruisem, gelegen in de Vlaamse Ardennen. Voornamelijk deelgemeenten Asper, Eine en Zingem zijn aan de beurt. In totaal gaat het over zo'n 6.250 adressen in de regio. 

Met de lancering van deze infocampagne, zetten we ons in om inwoners uit Asper, Eine en Zingem te informeren over de vele voordelen van glasvezel en hen de mogelijkheid te bieden om zich gratis aan te sluiten op het open netwerk. Omdat de uitrol van het glasvezelnetwerk in fases gebeurt, komen andere deelgemeenten pas later aan bod.

Wat moet je doen om jouw gratis glasvezelaansluiting aan te vragen?
Klik rechtsbovenaan deze pagina op de knop "Doe de check" en ontdek of jouw adres deel uitmaakt van onze plannen. Vervolgens kan je vrijblijvend registreren voor jouw gratis aansluiting op ons open netwerk.

Kom naar ons infomoment!
We willen jou optimaal informeren. We organiseren daarom informatiemomenten.

  • Een eerste fysiek infomoment op donderdag 6 juli in Cafetaria Sporthal Overbeke (Veldstraat 14, 9890 Gavere). Iedereen is welkom vanaf 18.30 uur. De presentatie start om 19.00 uur, na afloop is er ruim de tijd jouw vragen te stellen. Schrijf je hier in.
  • Een tweede fysiek infomoment vindt plaats op maandag 10 juli in OC Eine - De Meesterschool (Schoolstraat 2A, 9700 Oudenaarde). Opnieuw is iedereen welkom vanaf 18u30, de presentatie start om 19u. Stel na de presentatie al jouw vragen aan onze fiberexperts. Schrijf je hier in
  • Naast de live infomomenten, vindt op dinsdag 18 juli ook een online infosessie plaats, om 19u30. De webinar duurt ongeveer 15 minuten en onze collega's zitten klaar om via live chat al je vragen te beantwoorden. Schrijf je hier in voor de webinar
Bekijk alle nieuwsberichten